Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • L’Ajuntament de l’Alcora reforça la seua col·laboració amb el Síndic de Greuges

Actualitat del Síndic

L’Ajuntament de l’Alcora reforça la seua col·laboració amb el Síndic de Greuges

11-03-2011
L’Ajuntament de l’Alcora reforça la seua col·laboració amb el Síndic de Greuges

EL síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi i l’alcalde de l’Alcora, Javier Peris, van signar ahir dijous, 10 de març, un conveni de col·laboració amb l’objectiu de millorar la protecció dels Drets i Llibertats de les persones.

En virtut de l’esmentat conveni, l’Ajuntament de l’Alcora s’ha compromés, entre altres coses, a remetre en el termini i en la forma escaient al síndic de greuges la informació requerida sobre les queixes que es troben en tramitació. De la mateixa manera, adquirix el compromís de centralitzar en un interlocutor fix les relacions amb el síndic, a fi de canalitzar i agilitzar la col·laboració reduint d’aquesta forma els temps de resposta, la qual cosa repercutirà en benefici de la ciutadania. Finalment, l’Ajuntament habilitarà una bústia de recollida de consultes i queixes dirigides al síndic, en l’oficina d’atenció al públic.

Per la seua banda, el síndic es compromet a destacar expressament la positiva col·laboració de l’Ajuntament de l’Alcora amb el síndic en l’informe anual; a publicitar a la nostra pàgina web el resultat de les queixes resoltes de forma favorable pel ciutadà o per part de l’Ajuntament de l’Alcora. També adquireix el compromís de tramitar al més aviat possible l’expedient de queixa, i a mantindre un constant intercanvi d’informació amb el personal tècnic de l’Ajuntament. Finalment, difondrà el contingut d’aquest conveni a la pàgina web del síndic.

Ambdues entitats han expressat el seu desig de potenciar i millorar les seues comunicacions a través dels mitjans telemàtics, potenciant l’ús del correu electrònic, la qual cosa possibilitarà una millora en els temps de tramitació i resolució de les queixes, donant una major qualitat al servei que ambdues institucions ofereixen a la ciutadania.

Notícies relacionades