Actualitat

Actualitat del Síndic

Pròxima Jornada sobre Pobresa i Exclusió Social

05-01-2011
Pròxima Jornada sobre Pobresa i Exclusió Social

El Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana organitza el pròxim 27 de gener una Jornada sobre Pobresa i Exclusió Social. La trobada, que tindrà lloc a la Seu Ciutat d’Alacant de la UA, vol invitar a la reflexió sobre les diverses facetes de la pobresa i els problemes que comporta: precarietat de l’habitatge o manca de llar; accés limitat a l’atenció sanitària i l’educació; exclusió financera i endeutament excessiu; o l’accés limitat a la tecnologia moderna.

El síndic de Greuges, com a alt comissionat de les Corts Valencianes que té com a missió vetlar pel compliment dels drets i de les llibertats de la ciutadania, és completament conscient de la delicada situació que enfronten moltes persones a la nostra Comunitat com a conseqüència de la crisi econòmica. En este sentit, són nombroses les recomanacions que, cada dia, el Síndic emet als servicis socials municipals, a l’IVHSA i a la resta d’administracions implicades per intentar pal·liar els efectes en els col·lectius més desafavorits.

Esta jornada va dirigida a professionals, tècnics de l’Administració, estudiants de dret, psicologia, treball social, treballadors o voluntaris relacionats amb el món associatiu, com també a qualsevol persona interessada i preocupada per esta temàtica.

Així mateix, les persones que assistisquen a la Jornada, amb la prèvia inscripció i sol·licitud, podran obtenir 0,5 crèdits de lliure elecció per la Universitat Miguel Hernández d’Elx.

Aquelles persones que s’hi vulguen inscriure poden fer-ho de les maneres següents:

 Veure el programa de la Jornada

Notícies relacionades