Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Queixa d’ofici a causa de les deficiències en les instal·lacions educatives d’un col·legi d’Alacant

Actualitat del Síndic

Queixa d’ofici a causa de les deficiències en les instal·lacions educatives d’un col·legi d’Alacant

12-02-2015
Queixa d’ofici a causa de les deficiències en les instal·lacions educatives d’un col·legi d’Alacant

El síndic de greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, ha obert una investigació d’ofici per a conéixer l’actuació de la Conselleria d’Educació en relació amb els desperfectes constructius del CEIP Nou Sant Gabriel a Alacant, denunciats pels mitjans de comunicació.

D’acord amb les notícies publicades, l’AMPA i el professorat del centre educatiu han denunciat que hi ha clivells cada vegada més grans al gimnàs, fet que ha obligat a clausurar-lo per raons de seguretat. Així mateix, els afectats també han avisat d’altres desperfectes relacionats amb el sòl del gimnàs i el pati d’este col·legi de construcció recent.

En conseqüència, el defensor del poble d’esta comunitat ha obert una queixa d’ofici per a estar al corrent, tant de l’estat de les instal·lacions escolars, com de l’accions empreses per la Conselleria per a garantir, en tot cas, la seguretat de l’alumnat i de la comunitat docent.

En este sentit, Cholbi ha recordat la constant preocupació d’esta institució per l’estat de les instal·lacions escolars, tal com es reflectix en les resolucions que, any rere any, dirigix a l’Administració educativa.

 

Notícies relacionades