Actualitat

Actualitat del Síndic

Queixa d’ofici. Infraestructures educatives

14-03-2013
Queixa d’ofici. Infraestructures educatives

 El s&iiacute;ndic de Greuges, José Cholbi, ha obert una queixa d’ofici per investigar la situació actual de les aules prefabricades del CEIP Manjón Cervantes d’Alacant.

El defensor del poble de la Comunitat Valenciana ha tingut coneixement de la situació a través dels mitjans de comunicació, que han alertat sobre les nombroses goteres que hi ha en les instal·lacions prefabricades d’este centre, les quals, segons sembla, impedixen impartir classe amb normalitat. 

L’edifici originari està pendent de ser rehabilitat des que van aparéixer unes clivelles tan grans a les instal·lacions que van determinar el trasllat de l’alumnat, per mesures de seguretat, a instal·lacions prefabricades. L’alumnat porta ja més de quatre anys en estes aules prefabricades i corre el risc de passar tota l’etapa d’educació infantil i primària en unes instal·lacions que ja ja estaven prou deteriorades, tal com semblen evidenciar les constants aparicions en premsa de notícies sobre això.

Per la seua banda, l’Ajuntament d’Alacant té l’informe de viabilitat de la Generalitat, que autoritza el projecte d’adequació/rehabilitació del centre des del curs passat, però no s’ha dut a terme. Esta circumstància ha determinat que, al seu torn, tampoc no s’escometen reformes en les aules prefabricades. 

 

 

Notícies relacionades