Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Queixa d’ofici per les avaries en els acceleradors lineals de l’Hospital Provincial de Castelló

Actualitat del Síndic

Queixa d’ofici per les avaries en els acceleradors lineals de l’Hospital Provincial de Castelló

19-02-2015
Queixa d’ofici per les avaries en els acceleradors lineals de l’Hospital Provincial de Castelló

Alertat per les notícies publicades en els mitjans de comunicació, el síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, ha obert una queixa d’ofici per a conéixer l’actuació de l’Administració sanitària davant de les repetides avaries en els acceleradors lineals de l’Hospital Provincial de Castelló.

El defensor del poble valencià vol esbrinar si estes fallades denunciades estan provocant una minva en la qualitat dels tractaments oncològics. Segons les fonts consultades, l’estat actual dels dos acceleradors -adquirits en 2002 i 2007 respectivament-, com també el seu ús ininterromput, podria estar col·lapsant i posant en risc la continuïtat dels tractaments oncològics en aquell hospital.

Esta institució és especialment sensible amb la problemàtica que sorgix al voltant de les mancances o deficiències en les infraestructures sanitàries hospitalàries. En matèria de servicis hospitalaris oncològics, el Síndic insistix en les seues recomanacions que es faça un esforç organitzatiu i pressupostari que permeta disposar d’uns servicis oncològics dignes i adequats, i així millorar la qualitat en l’atenció a estos pacients.

Notícies relacionades