Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Queixes d’ofici sobre transport escolar i instal·lacions educatives

Actualitat del Síndic

Queixes d’ofici sobre transport escolar i instal·lacions educatives

10-10-2012
Queixes d’ofici sobre transport escolar i instal·lacions educatives

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, ha obert una queixa d’ofici per investigar la situació d’uns menors de la localitat de Pinet, matriculats en l’IES Les Foies de Benigànim, que no poden utilitzar el transport escolar perquè estan arreglant la carretera d’accés a la població i el conductor té por de passar a recollir els alumnes.

Segons explica el defensor en el seu escrit, la prestació del servici de transport escolar és fonamental per als alumnes afectats, i per això s’ha dirigit a la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació per demanar informació sobre estos fets.

Així mateix, Cholbi també ha obert una altra queixa d’ofici per investigar la situació en què es troba l’IES Pere Maria Orts de Benidorm, ja que, segons denuncien alguns mitjans de comunicació, no s’han finalitzat els treballs de remodelació del centre, i a les instal·lacions hi ha enderrocs i material d’obra.

En este cas, el Síndic està convençut que la qualitat de l’ensenyament passa per l’adequació dels edificis escolars als requisits mínims que estos han de reunir, d’acord amb la legislació vigent. 

Notícies relacionades