Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Recomanació del Síndic perquè condicionen una parcel·la municipal al costat d’un centre de salut

Actualitat del Síndic

Recomanació del Síndic perquè condicionen una parcel·la municipal al costat d’un centre de salut

06-10-2015
Recomanació del Síndic perquè condicionen una parcel·la municipal al costat d’un centre de salut

El Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana s’ha dirigit a l’Ajuntament d’Alacant per a buscar una solució a la queixa plantejada per nombrosos veïns i usuaris del Centre de Salut de Sant Blai.

Les persones afectades van presentar una queixa a esta institució, en què comunicaven que la parcel·la contigua a este centre de salut és de propietat municipal i que, des que aquell es va inaugurar l’any 2002, està sent utilitzada com a pàrquing. D’acord amb els escrits presentats, des de llavors estan suportant molèsties com a conseqüència de la pols, el fang i l’accés per les voreres dels vehicles a este solar, que no està asfaltat. Van comunicar esta situació al consistori alacantí, però no van obtenir cap contestació.

De tota la informació demanada, el defensor valencià conclou que es tracta d’una dotació que és utilitzada pels usuaris del centre de salut, de manera que si es tancara seria impossible seguir usant-la, cosa que podria complicar a l’excés l’estacionament de vehicles per la zona, ja que no hi aparcament públic ni privat.

 

Notícies relacionades