Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Reunió amb el president de l’Institut Llatinoamericà de l’Ombudsman

Actualitat del Síndic

Reunió amb el president de l’Institut Llatinoamericà de l’Ombudsman

03-03-2015
Reunió amb el president de l’Institut Llatinoamericà de l’Ombudsman

El síndic de greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, i els dos adjunts, Ángel Luna i Carlos Morenilla, han rebut avui la visita de Carlos Constenla, president de l’Institut Llatinoamericà de l’Ombudsman (ILO).

Al llarg de la trobada els defensors han intercanviat opinions i experiències sobre assumptes relatius a la defensa dels drets de la ciutadania, i la labor d’estes institucions a l’hora de supervisar l’activitat de l’Administració.

En este sentit, Constenla ha traslladat al síndic la seua inquietud a causa de la situació actual de les defensories en els països llatinoamericans, i la necessitat de continuar enfortint aquelles institucions per a garantir la defensa dels drets humans en estes regions.

Cholbi, per la seua banda, ha destacat la trajectòria de l’actual president dels defensors llatinoamericans, que també és membre de l’Associació Argentina de Dret Administratiu; ha sigut defensor del poble de Vicente López, Buenos Aires, del 1999 al 2009, i president de l’Associació de Defensors del Poble d’Argentina, entre altres càrrecs que també ha exercit.

Notícies relacionades