Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Reunió de la síndica amb els afectats per la contaminació del port d’Alacant

Actualitat del Síndic

Reunió de la síndica amb els afectats per la contaminació del port d’Alacant

10-04-2014
Reunió de la síndica amb els afectats per la contaminació del port d’Alacant

La síndica de Greuges e.f., Emilia Caballero, i l’adjunt segon, Carlos Morenilla, han mantingut avui una reunió de treball amb una representació d’associacions veïnals i comunitats de propietaris afectats per la contaminació atmosfèrica del port d’Alacant.

En concret, els veïns que viuen als voltants dels molls del port d’Alacant denuncien molèsties com a conseqüència de l’activitat -sense llicència ambiental- de  càrrega, estiba, desestiba i transbord de granels manipulats a l’aire lliure, que no complixen les mesures correctores indicades per la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient. Actualment la Sindicatura està esperant rebre l’informe de l’Ajuntament d’Alacant. 

Entre les associacions de veïns representades es troben: Sant Gabriel, Centre Tradicional, Gran Via Sud-Port i El Templet del barri de Benalua. Així mateix, també han participat en la reunió les comunitats de propietaris de l’avinguda de Loring, Doctor Gadea, Ramón i Cajal, Òscar Esplà i Eusebi Sempere, entre d’altres.

 

Notícies relacionades