Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Reunió entre el síndic i la consellera de Benestar Social

Actualitat del Síndic

Reunió entre el síndic i la consellera de Benestar Social

14-01-2013
Reunió entre el síndic i la consellera de Benestar Social

 

La consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez Zaplana, ha mantingut un primer contacte amb el Síndic de Greuges per donar a conéixer el seu nou equip directiu format per: la secretària autonòmica d’Autonomia Personal i Dependència, Nela García; la secretària autonòmica de Família i Solidaritat, Lucía Cerón, i el subsecretari de la Conselleria, Carlos Preciosos. Han estat rebuts per l’adjunta primera, Emilia Caballero, i l’adjunt segon, Carlos Morenilla.

Així mateix, Sánchez Zaplana ha volgut conéixer les principals preocupacions que els ciutadans i les ciutadanes fan arribar al defensor del poble valencià sobre assumptes relacionats amb la seua Conselleria. 

D’acord amb el Síndic, les matèries que més preocupen la ciutadania són l’aplicació de la Llei de la dependència (demores o paralització en la tramitació dels expedients i les demores en els pagaments de prestacions ja reconegudes) i aquelles relacionades amb la renda garantida de ciutadania (demora en la tramitació i posterior concessió d’esta ajuda, com també la disconformitat amb el període concedit).

Sánchez Zaplana, per la seua banda, ha volgut manifestar la seua voluntat d’estretir la col·laboració entre la Conselleria i el Síndic per a donar resposta a les necessitats socials, ja que  ambdós organismes tenen un objectiu comú de servici públic als ciutadans. Així mateix, ha afirmat que el seu principal objectiu és treballar per a garantir als ciutadans de la Comunitat les prestacions socials bàsiques, com també avançar envers l’èxit de la sostenibilitat del Sistema d’Atenció a la Dependència.

D’altra banda, la consellera ha destacat la labor que s’està duent a terme en el seu departament, conjuntament amb la Conselleria d’Hisenda, per a coordinar els pagaments de subvencions i prestacions socials.

 

Notícies relacionades