T’ajudem

Consulta la teua queixa

Sense signatura digital

Si no teniu certificat digital, podeu presentar la vostra queixa a través d’aquesta pàgina web i emplenar el formulari de queixa sense signatura digital. Les persones usuàries que no tinguen signatura digital podran consultar l’estat de tramitació del seu expedient de queixa a través del telèfon gratuït (+34) 900 21 09 70

Recordar contrasenya

Amb signatura digital

Si utilitzeu el certificat digital en les vostres comunicacions amb el Síndic, podreu fer ús del nostre registre telemàtic d’entrada de documents (presentació de queixes i consultes, instàncies, documents sobre contractació, etc.). Així mateix, els usuaris que tingueu certificat digital podreu consultar l’estat de tramitació del vostre expedient de queixa. I, tot això, durant les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana i els 365 dies de l’any, d’una manera còmoda i segura. Els tràmits que feu en dies festius, d’acord amb el calendari laboral de la Comunitat Valenciana, tindran efecte el primer dia hàbil posterior.

Nou usuari

Si ja teniu presentada una queixa en el Síndic i voleu saber en quin estat de tramitació es troba, ho podeu consultar utilitzant el vostre certificat digital o mitjançant l’usuari i la contrasenya. Si encara no teniu usuari i contrasenya els podeu obtindre si empleneu aquest formulari amb el DNI (o NIE), el correu electrònic i la contrasenya que voleu que us assignem. En breu rebreu un correu electrònic en què us confirmarem les vostres dades per a accedir-hi.

La vostra consulta us permetrà conéixer tota la tramitació de l’expedient, des dels documents que ens heu presentat fins a les actuacions realitzades pel Síndic i els informes remesos per l’administració afectada relatius a la vostra queixa, i tots amb la seua data d’entrada i/o eixida corresponent.

Des d’aquest apartat també podreu presentar nova documentació relacionada amb l’expedient de queixa.