Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Cholbi lliura els premis del I Concurs de Redacció Síndic de Greuges

Actualitat del Síndic

Cholbi lliura els premis del I Concurs de Redacció Síndic de Greuges

09-12-2010
Cholbi lliura els premis del I Concurs de Redacció Síndic de Greuges

El defensor del poble de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, ha lliurat avui els premis del I Concurs de Redacció Síndic de Greuges. L’acte ha tingut lloc a l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil Albert i hi han assistit les 10 persones guanyadores del concurs, amb els seus professors i directors, a més de prop de 100 alumnes dels instituts i col·legis de la Comunitat Valenciana que han estat premiats.

El concurs, que consistix en una redacció inèdita i original sobre els drets humans, està dirigit a estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà de tota la Comunitat, i té com a objectiu promoure i difondre el coneixement dels drets humans en l’àmbit escolar.

En esta primera edició del certamen, les 10 persones guanyadores són: Alba Montoro Izquierdo, María José Gil Sanchiz, Carlos Alcañiz Santamans; Antonio Hernández Monzó, Irene Vives Lalinde, Jennifer Martínez Peláez, Laura Martín Pitarch, Patricia Rubio López, Marta Fernández Gimeno i Eva Serrano Segarra. Totes les redaccions guanyadores es troben publicades en esta pàgina web.

Pròximament, el Síndic de Greuges editarà un llibre amb els treballs guanyadors, tant del concurs de dibuix com del concurs de redacció d’enguany, 2010, ambdós dirigits a estudiants a estudiants de la Comunitat Valenciana.

 

 

Notícies relacionades