Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El Síndic de Greuges investiga d’ofici una denúncia per desprotecció d’una xiqueta a Castelló

Actualitat del Síndic

El Síndic de Greuges investiga d’ofici una denúncia per desprotecció d’una xiqueta a Castelló

16-05-2012
El Síndic de Greuges investiga d’ofici una denúncia per desprotecció d’una xiqueta a Castelló

El Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana ha obert una queixa d’ofici per investigar la presumpta desprotecció d’una xiqueta resident a Castelló de la Plana.

José Cholbi s’ha dirigit a l’Ajuntament de la capital de la Plana per demanar-li informació a fi de verificar la denúncia presentada per un particular, en la qual manifesta que a un domicili de Castelló viu una parella formada per una xica romanesa, que té una filla filla de 7 o 8 anys, i un xic espanyol que té un negoci d’hostaleria. Els caps de setmana deixen sola tot el dia la menor a casa i hi ha nits que tornen molt tard a casa, diu la denúncia. Ocasionalment -afegix- algun cap de setmana se l’emporten uns familiars, però allò més habitual és que la xiqueta estiga sempre sola a casa.

José Cholbi, com a defensor del poble valencià i garant dels drets i de les llibertats de la ciutadania i, en este cas concret, dels drets dels menors, ha demanat a l’alcalde de Castelló la informació més àmplia possible sobre la realitat de la denúncia i de les circumstàncies que concorren en el presumpte abandonament de la menuda, per tal d’actuar en conseqüència.

Notícies relacionades