Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Els Ajuntaments d’Albal i Xirivella signen convenis de col·laboració amb el Síndic

Actualitat del Síndic

Els Ajuntaments d’Albal i Xirivella signen convenis de col·laboració amb el Síndic

03-03-2011
Els Ajuntaments d’Albal i Xirivella signen convenis de col·laboració amb el Síndic

El Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana ha signat sengles convenis de col·laboració amb els ajuntaments valencians d’Albal i Xirivella. L’objectiu d’estos convenis és millorar la tramitació electrònica de queixes que garantisquen la protecció dels drets i les llibertats dels ciutadans.

José Cholbi es va entrevistar en l’Ajuntament d’Albal amb el seu alcalde, Ramón Marí, qui li va manifestar al Síndic la seua gratitud per la visita institucional del Defensor del Poble Valencià. Després de signar el conveni que contempla, a més d’una estretíssima col·laboració entre ambdues institucions, potenciar les comunicacions a través de mitjans electrònics per a reduir el temps de tramitació i resolució de les queixes i els expedients que servisquen per a millorar el servei, Cholbi va signar en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament.

Des d’Albal, José Cholbi es va traslladar a l’Ajuntament de Xirivella. L’acompanyaven l’Adjunt segon, Carlos Morenilla, i membres del gabinet del Síndic. Van ser rebuts per l’alcalde, Josep Soriano, i diversos membres de la corporació municipal. Després de signar en el Llibre d’Honor, el Síndic i l’Alcalde van signar un conveni que compromet a l’Ajuntament de Xirivella a centralitzar en un interlocutor fix les relacions amb el Síndic i, axí, reduir els temps de resposta a les peticions realitzades des de la institució del Defensor del Poble valencià, a més l’Ajuntament habilitarà una bústia municipal d’arreplegada de consultes i queixes i instal·lar en la web municipal un enllaç a la pàgina web del Síndic de Greuges.

Notícies relacionades