Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Observatori del Menor. Reunió del grup de treball sobre violència, assetjament i ciberassetjament escolar.

Actualitat del Síndic

Observatori del Menor. Reunió del grup de treball sobre violència, assetjament i ciberassetjament escolar.

07-09-2016
Observatori del Menor. Reunió del grup de treball sobre violència, assetjament i ciberassetjament escolar.

L’escola és per naturalesa un lloc de relació, en el qual no tenen cabuda la discriminació ni la humiliació; un entorn on els nostres xiquetes i xiquets han d’estar a resguard d’actituds i comportaments violents. No oblidem que els menors van al col·legi, no solament per a adquirir coneixements, sinó també per aprendre a viure sense violència, i respectar i valorar la diversitat com a valor fonamental de la nostra societat.

Tot partint d’esta premissa, i amb l’objectiu d’analitzar l’evolució quantitativa i qualitativa de casos de violència, assetjament i ciberassetjament en les escoles de la Comunitat Valenciana, fa dos mesos es va constituir un grup de treball dins de l’Observatori del Menor del Síndic, que avui s’ha reunit per segona vegada.

Els membres d’este grup, entre els quals es troben alguns representants de la Fundació Diagrama, ADIES CV, Save the Children, Col·legi Oficial d’Educadors Socials, AVALCAE, Pares 2.0 i del Síndic de Greuges, presentaran un informe a la fi del mes de novembre en el qual proposaran una sèrie de recomanacions dirigides a perfeccionar l’abordatge d’esta qüestió i, conseqüentment, reduir la seua incidència entre els nostres escolars.

Notícies relacionades