Actualitat

Actualitat del Síndic

vacio

15-06-2010
vacio

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, Bernardo del Rosal, l’adjunt segon, Carlos Morenilla, la secretària general, Josefa Rosa Llorca, i els assessors jurídics Pedro García i Agustín Millet, han participat en les XVII Jornades de Coordinació de Defensors del Poble, que enguany han tingut lloc a Pamplona, durant els dies 28 i 29 de novembre.

Les Jornades de Coordinació de Defensors del Poble tenen caràcter anual i congreguen representants de les institucions de defensors, tant de les autonòmiques com de l’estatal. El principal objectiu d’estes reunions és aprofundir en assumptes d’interés mutu, com també afavorir la cooperació entre les institucions esmentades.

En esta ocasió, els tallers de treball han sigut tres: “La situació dels menors després de les últimes reformes legislatives”, les conclusions del qual han estat exposades per l’adjunt segon al síndic; “Eficàcia en la gestió dels defensors del Poble” i ” La defensa dels drets fonamentals dels ciutadans després de la privatització dels serveis públics essencials”.

Així mateix, Bernardo del Rosal ha estat l’encarregat de dur a terme la ponència base d’estes Jornades, amb el títol “Una nueva dimensión de los servicios sociales, desde la perspectiva de la inmigración“.

Al llarg de les Jornades, els defensors han estat rebuts pel president del Govern de Navarra i per l’alcaldessa de Pamplona, i han visitat les noves instal·lacions de l’Editorial Aranzadi, entre altres activitats.

Notícies relacionades