Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • III donació de sang organitzada pel Síndic de Greuges

Actualitat del Síndic

III donació de sang organitzada pel Síndic de Greuges

04-03-2011
III donació de sang organitzada pel Síndic de Greuges

Este matí ha tingut lloc la III donació de sang organitzada pel Síndic de Greuges i el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana. Esta jornada solidària que va nàixer fa tres anys amb l’objectiu d’acostar la donació de sang al personal de la institució, no solament ha assolit el seu objectiu sinó que ha consolidat el Síndic de Greuges com una institució promotora de la donació de sang.

L’autobanc de la donació situat a la plaça de Gabriel Miró ha rebut des de primera hora, personal de la institució i vianants que s’han unit a esta iniciativa solidària.

A mitjan matí, el màxim representant del Síndic de Greuges, José Cholbi, ha visitat la donació de sang i ha agraït l’àmplia participació del personal de la institució, com  també als alacantins que han participat amb la seua contribució més preada. En total, 20 donants s’han presentat a donar sang, i d’ells 6 s’han comptabilitzat com a nous; la qual cosa suposa que en estes tres edicions un total de 69 donants han respost a la crida solidària de la institució.

Notícies relacionades