Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • La Vall d’Uixó signa un conveni de col·laboració amb el Síndic de Greuges

Actualitat del Síndic

La Vall d’Uixó signa un conveni de col·laboració amb el Síndic de Greuges

22-03-2011
La Vall d’Uixó signa un conveni de col·laboració amb el Síndic de Greuges

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, i l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Isabel Bonig, han signat un conveni de col·laboració en el consistori d’aquesta localitat castellonenca.

En virtut a l’esmentat document, l’Ajuntament de la Vall d’Uixó s’ha compromés, entre altres coses, a remetre en el termini i la forma escaient al Defensor del Poble de la Comunitat Valenciana la informació requerida sobre les queixes que estan en tràmit. Tanmateix, les relacions amb el Síndic se centralitzaran en un interlocutor fix amb l’objecte de canalitzar i agilitzar els temps de resposta. A més, l’Ajuntament de la Vall d’Uixó habilitarà, en l’oficina d’atenció al públic, un bústia de recollida de consultes i queixes dirigides al Síndic.

Per la seua banda, el Síndic es compromet a destacar, expressament, la positiva col·laboració d’este Ajuntament en l’informe Anual; a publicitar en la pàgina web del Síndic el resultat de les queixes resoltes de forma favorable per al ciutadà o ciutadana per part de l’Ajuntament com també el contingut íntegre del referit conveni.

Notícies relacionades